Hiina delegatsioon tutvus Muhu saarega

Laupäeval käis Muhu eluolu kaemas Hiina delegatsioon, kes tutvus muuseumi ja rahvatantsuga.

“Hiina suursaatkonnast helistati meile, et tuleb Hiina ühe piirkonna majandusministeeriumi pealik koos oma delegatsiooniga,” ütles Muhu vallavanem Tiit Peedu, kelle sõnul olid külalistel kaasas ka Hiina suursaatkonna kolm töötajat. “Nad vaatasid, kuidas sellises väikeses kohas nagu Muhu vald üldse midagi toimib.”

Muhu vallavõimude saatel sõitsid hiinlased ringi mööda Muhumaad, külastasid Pädaste mõisa ja Koguva muuseumi, vaatasid eakate tantsurühma Ätsed rahvatantsu ja kuulasid Meelis Mereääre lõõtsamängu. “Näitasime neile ka Saikla seppasid Orissaare vallast ja võtsime korraliku lõuna Kalakohvikus,” rääkis Peedu, kelle sõnul lahkusid külalised saarelt kella 16 laevaga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)