Segasel ajal segased uudised

Segasel ajal segased uudised

 

Kui eilne Oma Saar kirjutas rõõmusõnumist, et Kuressaare spaade numbritoad on täis ning vabu kohti ei ole, siis eile jõudis meieni kohe ka uudis, et Saaremaa Spa Hotels on sunnitud koondama 50 töötajat.

Usume, et praeguses majandussituatsioonis ei ole kerge ka ettevõtjatel – hoida firma töös ning inimesi palgal nii palju või vähe, kui see vähegi võimalik. Ja kui siia kõrvale tuua veel sotsiaalminister Hanno Pevkuri avaldus tänases Oma Saares, et valitsuseski praegu ei teata, mis üldse saama hakkab, on raske öelda, kes selles masutormis üldse oma laevukest suudab vee peal hoida. Meie majandus ei muutu mitte aastate, kuude ega päevadega, see muutub tundidega.

Ehk ongi õigus sotsiaalministril, kelle hinnangul on saarlased suutnud säilitada mõistusepärase tasakaalu ning väikeses kogukonnas märgatakse abivajajat enam. Sest kõigele vaatamata tuleb ju edasi elada, lapsed koolitada ning pensionipõlve pidada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)