Kommentaar

Taritu laulupidu oli sel aastal tõesti omamoodi – mitusada inimest mahtus mõnekümnele ruutmeetrile. Ja mahtusid sinna ka laulud, tantsud, pillilood ning üüratu suur kogus hoolimist. Hoidkem kokku, külarahvas!

Järgnevalt täpsustan kõik esinenud kollektiivid ja nende juhendajad:
Lehtse kammerkoor – Tiiu Tikkerber, Treimani trio ja kapell – Tiia Soomre, Nousiaiste meeskoor – Tarmo Moilanen, Karja koor – Tiina Oks, Lümanda koor – Ülle Reinsoo, Lümanda lasterühm – Ulvi Põld, Kärla naisrühm Kadakamari ja segarühm Tõmba, Jüri – Virge Varilepp, Salme segarühm Varbarööm – Merle Sillavee, Taritu koor – Reet Laht, Taritu memme-taadi lauluklubi – Erna Niit, Taritu segarühm Lender – Aili Salong

Suur tänu esinejatele, publikule, toetajatele ja abistajatele!

Aili Salong
Taritu rahvamaja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)