Kuhu minna

Neljapäev, 30. juuli

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Veski trahter õue kl 20 Saar-te Pärimuskultuuri suvi 2009. Rahva ette astuvad pillimehed, tantsijad ja lauljad üle Saaremaa.

NÄITUS
Kuressaare linnuse kaitsetorni III korrus kl 17 näituse Azulejo kunst Portugalis avamine. Näituse avamisel osalevad Portugali Suursaatkonna asejuht Eestis hr André Oliveira ja Kuressaare linnapea pr Urve Tiidus. Pakutakse Portugali veine ja suupisteid.

TEATER
Kuressaare, Sadamaait kl 19 esietendus Urmas Lennuki Igavene kapten. Kuressaare Linnateater. Lugu merest ja armastusest. Lavastaja Kalju Komissaarov. Pilet 200.–/150.–
Orissaare, Püharisti kl 20 esietendus H. Raudsepa komöödia Roosad prillid. Orissaare näitering. Lavastaja Ellen Teemus. Kaastegevad Ehaviiru memmed. Pilet 75.–/50.– kohapeal tund enne etenduse algust.

KONTSERT
Kuressaare Arensburg Boutique Hotell & Spa kl 20 JÄÄÄÄR – Kaunite kohtade kontserdid. Pilet 100.–
Muhu, Nautse-Mihkli talu õu kl 20 Bonzo Ei saa mitte vaiki olla. Pilet 150.–

TANTS
Diva DJ K. Lillimägi. Südaööni sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaal kl 23 disko. Sissepääs tasuta.
Club Privilege tasuta tantsupidu.

SPORT
Lihulinn orienteerumisneljapäevak. Korraldavad Vello ja Mart Aru (SOK). Start avatud kl 16–18.30

Reede, 31. juuli

KINO
Diva kl 19.20 Pohmakas. Komöödia. Pilet 50.–

KONTSERT
Loona kl 20 taimemuusika kontsert.

ÜRITUS
Kuressaare, Raiekivi säär 13. Kuressaare Merepäevad. Vt. kava http://www.merepaevad.ee .

TEATER
Orissaare, Püharisti kl 20 esietendus H. Raudsepa komöödia Roosad prillid. Orissaare näitering. Lavastaja Ellen Teemus. Kaastegevad Ehaviiru memmed. Pilet 75.–/50.– kohapeal tund enne etenduse algust.

TANTS
Diva Uuno. I love 90’s: DJ Bobo Special. DJ Tõnu Tiks (raadio Uuno) ja Lauri Hermann (raadio Elmar).
Privilege Kuressaare Merepäevad esitlevad: Vahupidu.
Lucifer DJ Kristjan Lillimägi. NB! Juulikuu sünnipäevalastele sissepääs tasuta.


Ürituse eelteade

Viiulimuusika sõpradele
Olgugi, et kestab vaheaeg ja Kuressaare muusikakool peaks elama oma suvist vaikelu, sumiseb kogu maja sel nädalal viiulihelidest. Käimas on Eesti muusika- ja teatriakadeemia ning Sibeliuse akadeemia professori Mari Tampere-Bezrodny meistrikursus, kus õpetust on jagamas ka Londoni Guildhalli muusika- ja draamakooli stažöör ning nimetatud õppeasutuse noorteosakonna pedagoog Anna-Liisa Bezrodny.

Kursusest osavõtjateks on seekord noored muusikud Hispaaniast, Soomest ja Eestist, nende hulgas ka Kuressaare muusikakooli õpilased Eva Aarnis ja Karl Jõgi ning endised saarlased Johannes ja Heldur-Harry Põlda. Viiulimuusika sõpradel on võimalus kuulata kursuslaste mängu kolmel kontserdil.

Reedel, 31. juulil algusega kl 18 Kuressaare muusikakoolis esinevad Tallinna muusikakeskkooli professori Mari Tampere-Bezrodny viiuliklassi õpilased Linda-Anette Suss ja Marike Kruup. Hetkel valmistuvad neiud sõiduks Venemaale osa võtma Jekaterinburgi konkursist ja on valmis saarlastele kuuldavale tooma eeloleva konkursi esimese vooru kava G. Tartini, J. S. Bachi, W. A. Mozarti ja H. Wieniawski muusikast.

Laupäeval, 1. augustil algusega kl 18 Kuressaare muusikakoolis ja pühapäeval, 2. augustil algusega kl 12 Kuressaare linnuse kapiitlisaalis astuvad üles kõik kursuslased. Mida ette kantakse, saab kohapeal teada.
Kõik kontserdid on tasuta.
Meeldivaid muusikaelamusi!

Laine Sepp

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)