Augusti lõpus tuleb Torgus sügislaat

Algselt suurema üritusena mõeldud Torgu kalapäeva asendab sügislaat.
“Plaanis olnud kalapäeva ei tule, kuna me ei saanud rahastajaid. Aga sügislaada korraldame kindlasti,” ütles ürituse üks korraldajaid, MTÜ Torgu Puhkemaja juhatuse liige Mari Kübarsepp.

“Kui inimestel on aiasaadusi üle või on keegi teinud näputööd, mida müüa, või kellegi on midagi vahetada, on kõik oodatud osalema,” kutsus Kübarsepp, mainides, et nad üritavad siiski leida ka mõne inimese, kes müüks suitsu- ja kuivatatud kala.

“Kindlasti tuleb kohale ka pillimees ja teeme mänge, aga praegu oleme veel otsimisjärgus ning erinevatele pakkumistele avatud. Sel aastal alustame vaikselt ja kui hästi läheb, siis järgmisel aastal juba suuremalt,” rääkis Kübarsepp, lisades, et kui kellegi on huvi ja häid mõtteid, siis võib temaga tel 52 51 896 ühendust võtta.

Laata on plaanitud alustada 22. augustil kella 18 paiku. Vihma korral toimub üritus koolimajas.
Sügislaata aitavad korraldada Marje Kivirand Torgu puhkemajast ja Katrin Karu Lustjalast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)