Kammermuusika on taas linnas

Kammermuusika on taas linnas

 

Kuressaare ja Saaremaa on õnnelikud kohad – suvel toimub siin nii palju ja igale maitsele. Kõikidest sündmustest ei saagi osa, sest lihtsalt ei jõua igale poole. Kuigi tahaks. Vaevalt on ooperipäevad ajalooks saanud, kui järgmine muusikaelamus ootamas.

Teisipäeva õhtul said kultuurikeskuses võimsa avalöögi viieteistkümnendad kammermuusika päevad. Nagu traditsiooniks saanud, esines avakontserdil kammermuusika päevade looja ja kunstiline juht Andres Paas, kes kingib igal aastal oma kodulinnale suurepärast muusikat täis nädala.

Tuleb au anda nendele inimestele, kes vaatamata keerulistele aegadele leiavad endas jõudu ja tahtmist näha vaeva teistele inimestele rõõmu pakkumiseks. Ja kuigi raha napib, nagu igal pool mujalgi, ei tehta kvaliteedis järeleandmisi ning järjekordne suur asi on teoks saanud.
Braavo, maestro!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)