Noorpaar sattus maagilisele kuupäevale kogemata

Noorpaar sattus maagilisele kuupäevale kogemata

 

Sirle (Kolk) ja Urmas Oja Kuressaarest olid üks paar neist 7-st, kes otsustasid abielluda eilsel huvitaval kuupäeval 07.08.09.

“See oli suht juhuslikult. Tegelikult me ei valinud selle järgi, et 7, 8, 9,” rääkisid enne pulmi 13 aastat koos olnud noored eile Valjala kiriku õuel pärast laulatustseremooniat.

Nad lisasid, et algul oli neil plaanis abielluda taasiseseisvumispäeval, aga selgus, et seda kuupäeva rihivad paljud. “Mõtlesime, et olgu, toome nädal aega ettepoole, 14. kuupäevale, ja siis vaatasime, et seitsmes on ka väga ilus kuupäev. Ja valisimegi selle. Seitse on meie jaoks maagilisem number ka.”

Pulmaplaane hakkasid noored tegema aasta tagasi mais. “Esimese suurema sammu tegime eelmise aasta augustis, kui koht ja isamees sai paika pandud.”
Küsimusele, kas nad usuvad igavesse armastusse, vastasid äsja paari pandud teineteisele otsa vaadates, et ikka usuvad, muidugi.

Noored paari pannud Valjala koguduse õpetaja Hannes Nelis ütles, et tänavu suvel on see Valjala kirikus esimene laulatus. Võrreldes varasemate aastatega on laulatuste arv Nelise sõnul vähenenud. “Võib-olla masu, aga teine küsimus on selles, et ega pole ju inimesi, kes oleksid leeris käinud. Tahetakse laulatust küll, aga leeri ei viitsi keegi tulla,” selgitas Nelis, täpsustades, et see on umbes nagu tahetaks ainult tordikreemi, aga torti ennast tuleb ju ka süüa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 157 korda, sh täna 1)