Lühidalt spordist

PURJETAMINE: Saaremaa merispordi seltsi purjetaja Rimo Timm alustas võistlemist Laser 4.7 Euroopa meistrivõistlustel Helsingis. Kahe sõidu järel asub Timm 103. kohal. Kokku on võistlejaid 154.

ORIENTEERUMINE: Lihulinna neljapäevaku võistlusklasside parimad olid – D10 Annabel Tanila, D16 Tiina Ollema, D21 Vaige Aav, D40 Külli Müür, D50 Mai Grünthal Ramst, H10 Sander Nuut, H12 Karl-Martin Lember, H18 Janno Tilk, H21 Ivar Laes, H40 Madis Laes, H50 Peeter Ramst, V Urmas Saar.

JALGPALL: Jalgpalli meistriliiga 23. vooru kohtumises kaotas FC Kuressaare koduväljakul 0 : 3 FC Florale. Poolajaks juhtis Flora 2 : 0. FC Kuressaare asub tabelis 10 võistkonna hulgas 7. kohal. Lähimat jälitajat Paide Linnameeskonda edestatakse ühe punktiga.

JALGPALL: II liiga lääne/lõunatsoonis mängiv JK Sörve kaotas pühapäeval koduväljakul Tartu Tammekale 0 : 1. Sörve on 14 meeskonna seas kuuendal kohal.

JALGPALL: III liiga läänetsoonis palliv JK Saaremaa kaotas võõral väljakul 3 : 7 Kernu Kadakale. Saaremaa on 12 võistkonna hulgas 10. positsioonil.

JALGPALL: IV liigas palliv SaareMaa JK aaMeraaS võitis koduväljakul Suure-Jaani Rolling Doorsi 1 : 0. Janek Meeti karistuslöögi realiseeris väravaks Kaarel Raamat. Saarlaste klubi hoiab liigatabelis 2. kohta.

JALGPALL: FC Kuressaare naiskond viigistas reedel koduväljakul 2 : 2 Tartu Tammekaga. Ühe väravaga saarlaste kasuks panustas Maarjan Rand, lisaks kinkisid tartlannad saarlastele ka ühe omavärava. Meistrisarja tabelis asub FC Kuressaare kolme punktiga eelviimasel kohal. Tabeli punasel laternal Nõmme Kaljul on punkt vähem. Liigat juhib Pärnu JK 34 punktiga.

SAARTE MÄNGUD: Ahvenamaa mängudel võetud dopinguproovidest ei osutunud ükski positiivseks, teatas mängude peakomitee oma pressiteates. Seega tunnistati möödunud mängud dopinguvabadeks.
Proove võtsid ametnikud WADA dopingukontrolli laboratooriumist Stockholmi Karolinska ülikooli haiglast.
Kõik 25 liikmesriiki on andnud nõusoleku jätkata testimistega ka järgmistel mängudel 2011. aastal Wighti saarel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)