Kuhu minna

Kolmapäev, 12. august

KINO
Diva kl 17.10 ja kl 19.25 Jääaeg 3. Perefilm. Pilet 50.–
Kuressaare Linnateatri saal PortuGalaktika filmifestival. Kl 19 All-linna allakäik (Cidade Baixa). Maaliline Salvadori linn, kahe mehe võitlus prostituudi armastuse pärast. Kl 21.30 Madame Satã (Madame Satã). Tõsieluline ja värvikas Rio transvestiidi lugu. Filmid on portugali keeles inglisekeelsete subtiitritega. Tasuta.

KONTSERT
Salme kultuurimaja kl 20 Janika Sillamaa ja Quint Quarteti suvetuur Suveluul Pääsmed 75.–/125.–

TANTS
Diva tasuta sissepääs. DJ Peeter Kukk.
Veski trahter kl 20 rahvuslik elav muusika. Rahvatantsuansambel Kanarbik ühes laulu ja pillimänguga. Tasuta.

Neljapäev, 13. august

KINO
Diva kl 17.10 ja kl 19.25 Jääaeg 3. Perefilm. Film eesti keeles. Pilet 50.–
Kuressaare Linnateatri saal PortuGalaktika filmifestival. Kl 19 Buss nr 174 (Onibus 174). Dokfilm tänavalastest ja bussiröövist (Jose Padilha, 2002, 120 min, Brasiilia). Kl 21.30 Kino, aspiriin ja raisakotkad (Cinema, Aspirinas e Urubus). Armas film Saksa ravimimüüjast Brasiilias II maailmasõja ajal (Br 2005) (Marcelo Gomes, 2005. 99 min, Brasiilia). Filmid on portugali keeles inglisekeelsete subtiitritega. Pärast filmide lõppu on võimalik ekraanil nähtu üle arutleda Tallinna Ülikooli doktorandide Mele Pesti ja Leenu Niguga. Tasuta

KONTSERT
Muhu, Pädaste mõis kl 20 Janika Sillamaa ja Quint Quarteti suvetuur Suveluul Pääse 75.–

TANTS
Diva DJ K. Lillimägi. Pilet 35.– Südaööni sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaal kl 23 disko. Sissepääs tasuta.
Veski Trahter Saarte Pärimusmuusika programm: Sõrve memmed Meelespea. Tasuta.

ÜRITUS
Kuressaare kultuurikeskus 14. august kl 17–19.30 Brasiilia tantsulise võitluskunsti Capoeira workshop. Capoeira workshopi viib läbi MTÜ Ginga Brasil Capoeira ja treener Graduado Lauro Brasiiliast. Kahe päeva treening maksab kokku 50.– (ainult ühel päeval sama palju). Soovitav riietus on heledad ja mugavad riided, capoeirat mängitakse paljajalu.

SPORT
Orissaare staadion Saaremaa 2009 a meistrivõistlused jalgpallis. VII-vooru kohtumised: kl 19 Orissaare – Jalka Baar.
Karujärve (Dejevo kaart) 11. neljapäevak. Start avatud kl 16–18.30. Stardipaika juhatav tähistus saab alguse Karujärve teelt. Neljapäevaku korraldajaks on Anne Keerberg perega. Saaremaa Orienteerumisklubi.


Ürituse eelinfo

Laupäev, 15. august Mustjala vald, Saaremaa sadam kl 18 Laulge kaasa. Laulavad: Indrek Kalda, Kalle Kolter ja laululaps Jaanus Tatter.

Laupäev, 15. august Tooma õue algusega kl 16 Muhu, Saare ja mandri lõõtsamehed.

Neljapäev, 20. august Aste klubi algusega kl 20 Tornimäe näiteringi etendus Memmed ja taadid. Pilet 40.–

Laupäev, 22. august Mustjala Mõisa park kl 19 vabaõhuetendus Mustjala pulm. Külalised Rakverest: segarahvatantsurühm Tarvanpää. Pilet 25 –, õpilased 10.– ja koolieelikud tasuta. Pulmale järgneb tantsuõhtu. Info tel. 55 569 878, Reine Vinter.

Laupäev, 22. august Pidula forell puhkeküla algusega kl 21 Saarepuhkus esitleb: Saare jazz ehk Valgus Pimeduses Veskitiigi saarel peaesineja Sofia Rubina ja Club Eclectic. Soojendajana Teele Viira. Erikülaline Kalevi Louhivuori Soomest. Lisaks romantiline valgusete mäng veskitiigil ja  ilutulestik. Vihma eest kaitseb peotelk. Pilet 40.– Üritust toetab Honda Jazz. Lisainfo www.saarepuhkus.ee

Laupäev, 29. august ja pühapäev, 30. august Pidula forell puhkeküla kl 10 algusega suur suvelõpulaat. Meelelahutus kogu perele, kauplemislusti ja  mitmekülgne kultuuriprogramm ning võistlused. Esineb ansambel Lux, õhtul ilutulestik! Vihma eest kaitseb suur peotelk ja söögitare! Tule kogu perega, auhinnafond on suurem kui 50 000.–, peaauhind Honda paadimootor. Vaata lisa www.saarepuhkus.ee . Üritust toetab Honda ja Home Air.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 59 korda, sh täna 1)