Meri nõudis järjekordset lõivu… (2)

Meri nõudis järjekordset lõivu…

 

Kes küll jõuaks kokku lugeda neid saarlasi, kes merre on jäänud. Kui suur on pisarate hulk, mis leinas välja nutetud ja kui palju lapsi on mereõnnetuse tõttu pidanud kasvama isata. Torm, hukkunud meremehed ja lein – need on saarte elanikel olnud läbi aegade osa igapäevaelust.

Ometi ei saa sellega tänapäeval kuidagi leppida. Paadid suhteliselt merekindlad ja päästevarustust, mis hädasolijat aitaks, on saada igaühe jaoks.

Ei ole kuulnud langevarjurist, kes läheb lennukist alla hüppama ilma oma peamise turvaja – langevarjuta. Adrenaliini annab ju vabalangemine, langevari on selleks, et maaga liiga järsult kokku ei põrkaks.

Millal suudavad merele minejad end langevarjuriga võrrelda ja mõelda sellele, et seda, kes hoiab end ise, pidavat ka kõigevägevam hoidma.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)