“12 suvevärvi” pakkus Arensburgi õuel muusikaelamuse

“12 suvevärvi” pakkus Arensburgi õuel muusikaelamuse

SUVEVÄRVID: Tõeliselt head rütmid Arensburgi terrassil – Urban Symphony ja Laura.

Läinud reedel kõlas Arensburgi hotelli õue peal päris ehtne brasiilia bossa Sergio Bastose esituses. Eesti muusikutest olid laval tänavu maailma 400 parima jazz-kvarteti hulka valitud saksofonimängija Raivo Tafenau ansambel, Laura Põldvere ning Urban Symphony.

Nii et pealtnäha oli valikuvõimalus päris lai ja erinevatele maitsetele, kuid tegelikult oli kontsert üles ehitatud väga stiilselt – jazzilikult rütmikad (hilis)suvevärvid koos võrratute vokaalesituste ja keelpillidega.

Peab märkima, et esinejate hulgast kedagi eraldi välja tuua on raske, kui mitte võimatu. Kui, siis üllatas tõsiselt Urban Symphony Alenderi tõlgendus. “Kollane koer” ja “Must lind” on nii hingeminevad laulud, et kui neile lisada paras annus keelpillide poognatõmbeid ja särav laul, on edu publiku juures garanteeritud.

Kindlasti tuleb kiita ka kontserdipaika – Arensburgi suveterrass on väga sobiv sellise intiim-kammerlikuma kontserdi jaoks. Tõenäoliselt paremgi, kui esialgselt väljakuulutatud toimumiskoht lossihoov.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)