Täna saavad linna töötud veel toiduabi (2)

Täna jagab Kuressaare linnavalitsus linna töötutele Ringtee 12B (Ringtee kaubakeskuse taga) veel tasuta toiduabi. Tegemist on Euroopa Liidu toiduabiga, mis saabus maakonda Punase Risti vahendusel ja mida omavalitsused tellisid, lähtudes vajadusest.

Abilinnapea Juhan Nemvalts tõdes, et ehkki esmaspäeval oli huvi toiduabi vastu väike, võis tegemist olla ka lihtsalt teadmatusega. Tema kinnitusel saavad kõik linna töötud 10 kg makarone, 10 kg jahu ning 8 kg teraviljahelbeid.

“Ühe jagamise oleme juba teinud, kolme- ja enamlapselistele peredele,” rääkis Nemvalts, toonitades, et kui keegi paljulapselistest on toiduabist mingil põhjusel ilma jäänud, tuleks kindlasti ühendust võtta või täna lihtsalt kohale tulla.

“Ega me kogu toiduabi praegu ära ei jaga, jätame ka reservi, sest kes teab, mis sügis tuua võib,” avaldas Nemvalts.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)