Müügile jõudsid saaremaised pihvid

Müügile jõudsid saaremaised pihvid

 

Saaremaa lihatööstus saatis sel suvel poodidesse uue kodumaise toote – Saaremaa kodused pihvid.

Lihatööstuse müügidirektori Koit Repnau sõnul on tegemist väga kõrge lihasisaldusega tootega, mille maitset arendati pea pool aastat. “Toode on väga lähedase maitsega kodus valmistatud kotlettidele,” iseloomustas Repnau pihvide maitseomadusi.

Saaremaa kodustes pihvides on sealiha 40,5% ja veiseliha 23,5%. Pihvid on eelnevalt küpsetatud ja külmutatud ning pannil valmivad nad juba 5–10 minutiga. 400-grammisest pakist, kus sees üheksa pihvi, peaks söönuks saama kolmeliikmeline perekond.
Tänaseks on pihve müüdud juba pea 5000 kg ja tagasiside klientidelt on Repnau sõnul olnud väga positiivne.

Kokku on Saaremaa lihatööstuse tootevalikusse viimase poole aastaga lisandunud kolm uut sügavkülmutatud toodet: Saaremaa pelmeenid, Saaremaa minifrikadellid ja Saaremaa kodused pihvid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 92 korda, sh täna 1)