Maavalitsus ootab aasta õpetaja kandidaate

Selle nädala lõpuni on võimalik esitada kandidaate konkursile “Saare maakonna aasta õpetaja 2009”. Õpilased, lapsevanemad, pedagoogid, kohalikud omavalitsused ja kõik teised huvilised saavad esitada oma argumenteeritud ettepanekuid, keda nimetada aasta õpetajaks, õppeasutuste hoolekogudele.

Saare maavalitsuse teatel hindavad laekunud ettepanekuid koolide ja lasteaedade hoolekogud koos ametiühinguorganisatsiooni volitatud esindajaga ning esitavad väljavalitud kandidaadid 7. septembriks maavalitsuse ja Saaremaa haridustöötajate liidu ühiskomisjonile. Komisjon otsustab, kes esitatud kandidaatidest väärivad aasta õpetaja nimetust, ning valib nende hulgast välja Saare maakonna esindaja Aasta õpetaja konkursi üleriigilisele kokkutulekule.

Aasta õpetaja valimise eesmärgiks on tõsta esile, tunnustada ja tutvustada üldsusele õpetajaid, kasvatajaid, haridusasutuste juhte ja teisi haridustöötajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks, positiivselt mõjutanud haridusasutuse ja piirkonna elu ning pälvinud tunnustust oma valla või linna elanike hulgas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)