Pöide vald hakkab valima tunnuslauset

Pöide valla välja kuulutatud valla tunnuslause konkursile ja vallaelu kajastavale fotokonkursile laekus ettepanekuid ja töid arvestataval hulgal.
Vallasekretär Maire Käärid ütles, et tunnuslause konkursile tuli ettepanekuid enam kui kümnelt inimeselt, kellest mõni oli välja pakkunud mitu varianti.

Tunnuslause valimisel saab sõna sekka öelda ka vallarahvas. Homsel kohtumisel jagatakse külavanematele välja tunnuslausetega lehed, kuid autorite nimed jäävad saladusse. “Siis saavad külakogukonnad esitada oma nägemuse, millist lauset nad eelistavad,” rääkis Käärid, kelle sõnul tehakse valituks osutunud tunnuslause ja selle autori nimi teatavaks III Pöide valla päevadel 26. septembril.

Valla tunnuslause peab algama sõnaga “Pöide…” ning see peaks olema Pöide vallale omane ja valda hästi iseloomustama. Tunnuslauset hakatakse kasutama valla meenetel.
Fotokonkursile “Vallaelu fotojäljes” laekus samuti töid mitmelt autorilt. Kõiki fotosid on võimalik vaadata Tornimäe rahvamaja fuajees. Laekunud piltide hulgast valitakse parimad erinevates kategooriates ja võitjad saavad valla sünnipäevapeol 26. septembril auhinna.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)