UUS! Mobiilne boks jagab Kuressaares ID-kaardi koolitusi

14.-18. septembrini ootab Kuressaare Swedbanki kontoris huvilisi Ole Kaasas! projekti raames loodud mobiilne koolitusboks, kus on võimalik õppida kasutama ID-kaarti, Mobiil-IDd ja e-teenuseid.

Boksikoolitaja Keily Tarkmeele sõnul saavad huvilised nimetatud aja jooksul koolitusboksist personaalset tasuta lühikoolitust, mille käigus õpivad nad ennast turvaliselt erinevates ID-rakendustes sisse logima, digiallkirja andma ning muid vajalikke toiminguid tegema.

“ID-kaardi omanikud kasutavad sageli kaarti ainult isikut tõendava dokumendina – tegelikult muudab selle elektrooniline kasutamine inimeste igapäevatoimingud oluliselt mugavamaks ja turvalisemaks. Meie veerandtunnise boksikoolituse käigus just seda inimestele õpetamegi,” ütleb Tarkmeel.

Koolitusboks Kuressaares Swedbanki Kontoris on avatud esmaspäevast reedeni kell 09.00 – 17.00.

Ole Kaasas! projekti raames toimuvad üle Eesti ka tasuta arvuti ja interneti ning ID-kaardi, Mobiil-ID ja e-teenuste klassikoolitusted. Saaremaal leiavad need aset Saaremaa Ühisgümnaasiumis ja Aste Põhikoolis. Klassikoolituste kohta saab täpsemat informatsiooni telefonil 6 180 180 ning veebiaadressil www.olekaasas.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 56 korda, sh täna 1)