Värinauuringu maksumus osutus kümme korda väiksemaks (8)

Kuivastu elaniku Kalju Kepi majale tellitud vibratsiooniuuring läks maksma veidi üle 40 000 krooni, mitte 400 000, nagu väitis Oma Saarele Muhu vallavanem Tiit Peedu.

Peedu nimetas uuringu maksumusena üüratu summa kolmapäeval antud telefoniintervjuus. Eile kinnitas maanteeameti pressiesindaja Allan Kasesalu, et kokku maksis soomlaste tehtud uuring siiski vaid 40 710 krooni.

“Vibratsiooniuuring otsustati tellida Kuivastu lisasõiduradade tehnilise projekti koostamise käigus, rahuldades sellega kodanik Kalju Kepi taotluse, kuna viimane keeldus igasugusest koostööst projekti koostamiseks,” selgitas Kasesalu.

Tema sõnul tellis uuringu Muhu vallavalitsus kui asjaga otseselt mitte seotud institutsioon kokkuleppel Saarte teedevalitsusega, kes uuringut rahastas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)