Juhtkiri: Piilukaamera ajas jänese püksi (4)

Juhtkiri: Piilukaamera ajas jänese püksi

 

Üleeile lõpetas ETV oma igaõhtuse uudistesaate AK tõdemusega, et tänu neile on Kuressaares üks mure vähem. Nimelt viis AK reporter rahva ette fakti, et Kuressaarel on veebikaamera, mida sai kasutada ka korteriakendest sissepiilumiseks. Piisas vaid lõigust teleekraanil ja kohe piirati kaamera kasutamisvõimalusi.

Hämmastav, et linnavalitsus võttis midagi ette alles siis, kui lugu teleekraanile jõudis. Enne teleuudist väideti aasta aega, et probleem puudub. Olgugi et maakonna ajalehed teemat korduvalt puudutasid ning ka linna kodulehe külalisraamatus vastavat muret kurdeti. Nagu linnapea ikka ja alati väitnud on, et linnas on kõik kenasti, nii ka seekord oli murekurtmine ja tähelepanu juhtimine linnavalitsuse jaoks nagu röökimine kurtidesse kõrvadesse.

Kohalik omavalitsus peaks esmajoones kuulama omaenda kodanikke ja muretsema nende heaolu pärast. Antud juhul seda paraku ei tehtud. Edaspidi tuleb seega kõikide muredega pöörduda rahvusringhäälingu poole. Kohalikust meediast ega linna inter-hüperaktiivsest kodulehest kasu ei ole. Või peab ootama valimisi. Muidu on kõik üldiselt kenasti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 77 korda, sh täna 1)