Kuhu minna

Laupäev, 12. september

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Kuressaare Linnateater kl 19 Kuressaare täiskasvanute gümnaasium tähistab oma 60. juubelisünnipäeva. Oodatud on kõik endised kooli õpetajad ja õpilased ning koostööpartnerid.

NÄITUS
Mändjala loodusmaja kl 10 seenepäevad.
Kuressaare linnuse peakorruse kirdetiiva endine dormitoorium kl 11–19 seenenäitus.

KONTSERT
Kuressaare linnuse kapiitlisaal kl 19 Kristjan Tamme kitarrikontsert Armastatud eesti muusika. Pilet 50.–/ 25.–

TANTS
Diva DJ Tõnu Tiks.
Lucifer suletud.
Mönus Villem Bad Orange.
Veski trahter rahvatantsijad Kanarbik ühes laulu ja pillimänguga.
Pubi Vana Konn karaokeklubi.
Club Privilege tantsupidu.

SPORT
Kuressaare lossihoov kl 11–17 Saaremaa meistrivõistlused ratsutamise takistussõidus.

Pühapäev, 13. september

KINO
Diva kl 17 ja kl 19.20 Metroorongi 123 röövimine. Põnevusfilm. Alla 12-a keelatud. Pilet 50.–

ÜRITUS
Kuressaare kuursaal kl 15 Kuressaare linna pensionäride ühenduse suvelõpupidu. Esinevad külalised Pärsamalt ja Kanarbik. Tantsuks ansambel Anna Minna. Kohtume Keskerakonna esindajatega.
Kuressaare linnuse peakorrus kl 11–19 seenenäitus.

Esmaspäev, 14. september

KINO
Diva kl 17 ja kl 19.20 Metroorongi 123 röövimine. Alla 12-a keelatud. Pilet 50.–


Hea teada

Lasterikkus pole häbiasi
Saaremaa lasterikaste perede ühendus on organisatsioon, mille tegevuse eesmärgid on lasterikaste perede huvide kaitse ja esindamine, perekonna väärtustamine ühiskonnas ja koostöö ning sidemete arendamine sarnaste organisatsioonidega. Ühendusse kuuluvate peredega (hetkel 60 ) on korraldatud suvelaagreid, ekskursioone jt koosviibimisi, osaletud Perede liidu laagrites.

Kuni käesoleva aastani pole suuremaid probleeme lastele koolihariduse andmisel esinenud. Sel sügisel on aga tekkinud tõsiseid takistusi. Pered, kus töö on kaotanud üks või mõlemadki vanemad, on suurtes raskustes. Hea küll, riideid leitakse odavmüügist, annetustest või kõlbab vanema lapse jakk-pluus veel. Aga jalatseid läheb vaja uusi (kingad-tossud, kummikud, talvejalatsid, sisejalatsid, spordijalatsid) ja koolitarbeid. Meie ühendus on väga tänulik, kui leidub inimesi ja organisatsioone, kes on täis tahtmist tulla appi neile peredele, kus võideldakse masu ja täpega.

Kui leidub inimesi, kes soovivad anda abi otse selle vajajale, siis Saaremaa lasterikaste perede ühenduse konto Swedbankis on 112 0229 566 Saaremaa LPÜ. Märgusõnaks näiteks “pere ja kool”. Peale selle on võimalik, et abistaja soovib ise kohtuda perega ja koos vanematega osta lastele vajalikku. Sel juhul saab ühenduse saaresuurpere@hot.ee või tel 54 551 135.

Ühendus lubab avalikult tänada ja teha ajakirjanduses ülevaateid annetustest ja abi saanud peredest. Soovi korral tagame anonüümsuse.

Saaremaa LPÜ juhatus

Ürituse eelinfo

Pühapäev, 20. september Aavikute majamuuseum kl 16 Saaremaa XXIV kirjanduspäev: Loodus saarlaste loomingus (raamatuklubi üritus).
Laupäev, 26. september Torgu puhkemaja kl 19 etendus Tuhalabida valitsus 1879. Näitering Vändra metsast Pärnumaalt. Kestab 45 min. Pilet 25.– Etenduses lööb kaasa ka Torgu kooli endine õpilane Maarja Kask.

Laupäev, 3. oktoober Sakla klubi kl 13 luulepäev Sakla luule. Kohal luuletaja Contra. Kõikide huviliste hulgas esitavad oma luuletusi ka Boniflex, Helena Läks, Ruta Kukk, Kosmopoliit, Kaisa Kuusk. Eelregistreerimine aadressil Heaonolla@gmail.com või tel 56 935 436.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)