Lugeja kiri: Esimesed Saaremaa MTÜ-de suvepäevad Soelas

Saaremaa esimesed MTÜ-de suvepäevad toimusid laupäeval, 22. augustil Soela sadamas.

Korraldajaks oli Saaremaa Ettevõtluse Edendamise Sihtasutus koostöös märtsis registrisse kantud MTÜ-ga Soela Sadama Selts, kes tegi ära ka suure eeltöö suvepäevade platsi ettevalmistamiseks. Saaremaa Ettevõtluse Edendamise SA oli teinud suvepäevade lipu ja diplomid, mida jagati sportlikes mängudes parematele.

Suvepäevade tervitussõnad ütlesid Saaremaa ettevõtluse edendamise sihtasutuse nimel allakirjutanu, Saare maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja ja SEES-i nõukogu esimees Mika Männik, Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep ja MTÜ Soela Sadama Selts juhatuse liige Margus Pajuste.

Enne kui suvepäevad said ametliku alguse, langetati Soela sadama seltsi lipp, millega anti võim üle suvepäevade korraldajale, SEES-ile. Heisati suvepäevade lipp ja päev võis alata. Moodustati kokku kuus võistkonda. Sportlikud mängud olid topispallivise, kompleksteatejooks, hoota kaugushüpe ja otsimismäng.

Viimane ala oli mälumäng. Kõigi alade punktide kogusumma määras võistkonna koha. Enne diplomite kätteandmist süüdati lõke, mis jäi lõpetama sooja suvepäeva. I koha sai võistkond SSS (Soela Sadama Selts) 52,25 punktiga, II–III kohta jagasid võrdselt 45 punktiga Kriimsilmad ja Sportlased, IV koht läks võistkonnale Murumuna, V koha võttis võistkond Suvi ja VI koht läks perekond Kapstale.

Lapsed said kätt proovida joonistamisvõistluses. Tublide joonistajate kohad jagunesid järgnevalt: I Rainis Varik, II Annaliisa Põld ja III Karoliina Korobljova.
Kui päev oli õhtusse jõudnud ja võistkonnad tunnustatud, langetati ka suvepäevade lipp ning võim anti tagasi Soela sadama seltsile.
Suur tänu osalejatele ja meeldivate taaskohtumisteni.

Helje Pent
Saaremaa Ettevõtluse
Edendamise Sihtasutus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)