Pankrotimenetlusest pääsemine maksis golfifirmale 37 000 krooni

AS-i Level algatatud pankrotimenetlusest pääsemine läks Saaremaa Golfile maksma üle 37 000 krooni, mis tuleb Levelile maksta ajatatud võlasumma intressina.

Leveli algatatud pankrotimenetlus jäeti Kuressaare kohtus algatamata, kuna firmad leppisid enne kokku võlasumma tasumises.
Saaremaa Golf jäi Levelile mitmesuguste ehitustööde ja kauba eest võlgu ligi 400 000 krooni. Kohtumäärusest nähtub, et võlgnik ei reageerinud Leveli mitmele kirjale ning lõpuks viiski Level juulis kohtusse pankrotiavalduse.

Kohtus kinnitatud kompromissi järgi maksis Saaremaa Golf kohe ära 164 798 krooni ja tasub ülejäänud 232 727 krooni graafiku alusel 10. märtsiks 2010. Võlaosa tasumise ajatamise pealt tasub võlgnik lisaks intresse 37 273 krooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)