UUS! Saaremaa meister 2009 on Mortimer

UUS! Saaremaa meister 2009 on Mortimer

Monika Põld ja Saaremaa meister 2009 Mortimer.

Saaremaa meistrivõistlustel koerte kuulekuskoolituses osales tänavu rekordarv koeri. Kuressaares koerteklubi Aktiiv treeningväljakul toimunud võistlustel pälvis meistritiitli segavereline koer Mortimer, kelle omanikuks on Monika Põld.

I astmes, kus osales kaks noort koera, tuli võitjaks Inglise springerspanjel Fageljägarens Carrion Crow (koerajuht Maarja Laidla). Teise koha saavutas saksa lambakoer Estrellest Karu-Mati (koerajuht Lembit Toomsalu).

II astmes jäid esimest ja teist kohta jagama Inglise springerspanjel Belimir`s Elite (koerajuht Ljudmila Roi) ja segavereline Kipper (koerajuht Ly Saar).

III ehk raskeimas astmes saavutas esikoha ja tuli käesoleva aasta Saaremaa meistriks kuulekuskoolituses segavereline koer Mortimer (omanik Monika Põld). Teine ja kolmas koht läksid jagamisele hovawart Asko (koerajuht Greta Rüütel) ja saksa lambakoer Golttvizen Hof Bodo (koerajuht Kaidi Kask) vahel.

6. septembril toimunud IV Saaremaa meistrivõistlustel astus võistlustulle üheksa võistluspaari, neist sai tulemuse kirja kaheksa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 138 korda, sh täna 1)