Kuressaare haigla otsib uut haldusjuhti (1)

Sihtasutus Kuressaare Haigla kuulutas välja konkursi juhatuse liikme-haldusjuhi leidmiseks. Senine haldusjuht Alar Lõuk, kes oli ametis veidi üle aasta, lahkus läinud kuul töölt omal soovil.

“Haigla nõukogu vabastas Alar Lõugu töölt tõesti omal soovil,” kinnitas SA Kuressaare Haigla nõukogu esimees Juhan Nemvalts. Ka sihtasutuse juhatuse esimees Viktor Sarapuu ütles, et Lõugu töölt lahkumine oli mehe oma soov, mille seostamine vesiraviüksuse renoveerimise kehtetuks tunnistatud hankega on spekulatsioon. “Ma ei usu, et neid kahte asja seostada saab,” sõnas Sarapuu.

Sarapuu selgitas, et haigla tunnistas hanke kehtetuks, kuna juhatuse liige Lõuk oli Primus Saare OÜ teatel pöördunud firma poole telefonitsi ja juhtinud tähelepanu asjaolule, et pakkumuses märgitud kolmest massaaživannist kaks peavad olema meditsiinilised vannid.

“Sellise pakkumise Primus Saare OÜ ka tegi, mille tõttu tema pakkumus oli rahaliselt oluliselt kallim kui teise kahe pakkuja pakkumus,” seisab riigihangete ameti juures tegutseva vaidlustuskomisjoni otsuses.
Kuna pakkujad sattusid telefonikõne tõttu ebavõrdsesse seisu, tuli hange ebakorrektse asjaajamise pärast Sarapuu sõnul kehtetuks tunnistada. Alar Lõugult Oma Saarel eile kommentaari saada ei õnnestunud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 153 korda, sh täna 1)