Lühidalt spordist

FC Kuressaarele löödi värav 5. sekundil
Eesti meistriliiga järjekordses voorus pidi FC Kuressaare 0 : 8 alla vanduma liidrile Tallinna Levadiale. Siiski said saarlased oma nimele ühe meistriliiga rekordi. Nimelt on mängu viiendal sekundil saarlastele löödud värav meistriliiga ajaloo kiireim. Uue tipptulemusega sai hakkama FC Kuressaare kaitsja Jaanis Kriska, kes palli oma väravasse saatis.

“Ütleme ausalt, et esimese väravaga tehtud uskumatu lolluse pärast on jube kahju,” lausus Kuressaare peatreener Jan Važinski klubi kodulehel ning selgitas, et Levadia mängis palli lahti ning [Konstantin] Nahk andis keskelt pika diagonaalpalli, mille Roland [Kütt] võinuks kergelt noppida, sest polnud võimalustki, et mõni ründaja sinna jõuab, ent ta ütles Jaanisele, et too mängiks ning nii lendaski pall pealöögist õnnetult oma väravasse.
Kriskal juhtus laupäev üldse halb päev olema – peale õnnetu värava eemaldati ta mängust juba 46. minutil.

Rekordi püsitatas ka Levadia, nimelt on pealinlased koduliigas nüüd võitmatuna püsinud 50 mängu järjest.
FC Kuressaare on tabelis jätkuvalt tagant kolmas.
Selgunud on ka see, et Eesti karikavõistluste 1/8 finaalis kohtub FC Kuressaare koduväljakul 21. novembril FC Floraga.

Maakonna meister on Torgu
Saaremaa jalgpallimeistrivõistluste IX voorus sai selgeks, et meistritiitli kindlustas endale Torgu meeskond, kes alistas Jalka Baari 6 : 2. Teistes kohtumistes alistas Salme SK Leisi JK 3 : 1 ja Kaarma VC Orissaare 2 : 1. X voorus kohtuvad omavahel Orissaare ja Salme SK, Jalka Baar ja Kaarma VC ning Torgu ja Leisi JK .

KJK Saare kuues ja kaheksas
Laupäeval Türi staadionil toimunud Eesti noorte klubide karikavõistlused kergejõustikus tõid KJK Saarele neidude kuuenda ja noormeeste kaheksanda koha.

Noormeeste arvestuses sai 150 punktiga esikoha SK Altius, KJK Saare kogus 73 punkti. Neidude arvestuses tuli 122 punktiga esikohale Nõmme KJK, KJK Saare kogus 63 punkti.

Orkaan II liigasse
Seoses Eesti korvpallimeistrivõistluste III liigasse registreerunute vähesusega alustab Orissaare Orkaan kohe mängimist II liigas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)