Valimiste lähenemine kasvatab elanike arvu

Ühtekokku on Eestis ligi paarkümmend omavalitsust, kuhu viimastel kuudel on hakanud sagedamini valimisealisi elanikke lisanduma, kirjutab Eesti Päevaleht.

Valimiste eel on elanikkonna ootamatu kasv toimunud näiteks mitmel väikesaarel nagu Ruhnus, Kihnus, Vormsil ja Piirissaarel, selgub siseministeeriumi rahvastikutoimingute osakonna poolt läbi viidud esialgse kontrolli tulemustest. Päevalehes avaldatud graafikul oli Saaremaal ära toodud veel Orissaare ja Pöide vald.

Samas tõi Ruhnu vallasekretär Tiina Alliku välja, et ruhnlaste hüppeline juurdekasv pole seotud mitte lähenevate valimistega, vaid põhjust tuleb otsida sellest, et Ruhnusse sisse kirjutatud inimesed pääsevad saarele ja sealt tagasi odavamalt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)