Juhtkiri: Neli valveringi jääb

Juhtkiri: Neli valveringi jääb

 

Kui maikuus kirjutasime lehes, et Kuressaare haigla peatab plaanilised lõikused, kuna operatsiooniplokis ja intensiivravi osakonnas algab ulatuslik remont, siis eelolev reede on see päev, kus lõigatakse läbi lint, mis tähistab vastremonditud osakonna avamist. Kavandatu on teoks saanud.

Mis teeb elu Saaremaal turvaliseks? Üks esimesi asju, mis meenub, on Kuressaare haigla võimekus tulla toime saarlaste mistahes terviseprobleemidega. Patsiendi jaoks ei ole vahet, kas tegemist on plaanilise operatsiooniga või ootamatult tabanud tervisehädaga.

Haigla neli valveringi on olnud teemaks tükimat aega, eriti siis, kui raha rohkem lugema hakatakse. Meie haiglasse on kõik need valveringid jäänud, sest vaatamata helikopteri kasutamise võimalusele ei ole meie asukoht võrreldav ükskõik millise paigaga mandril.

Oma Saar tunnustab Kuressaare haigla juhtkonda, kes säästliku majandamisega on seda investeeringut haiglale lubada saanud. Saarlasele, olgu ta häda suur või väike, on väga oluline see, et ta oma terviseprobleemile saab leevendust koduses haiglas tuttavatelt tohtritelt ja teistelt tublidelt haiglatöötajatelt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)