“Roosad prillid” tuleb taas

“Roosad prillid” tuleb taas

MILLINE PAISTAB MAAILM LÄBI ROOSADE PRILLIDE, uurib villa Pungerla peremees Siim Pungerjas (Enno Rahu).

Lavastaja Ellen Teemuse poolt Orissaares Püharisti vabaõhulavale toodud kohaliku näiteringi lavastus Hugo Raudsepa “Roosad prillid” tuleb taas esitamisele.

“See on võimalus vaadata taas läbi roosade prillide,” ütles lavastuse projektijuht Anu Viljaste muiates, vihjates peategelase Siim Pungerja roosadele prillidele. Põhjus, miks lavastust veel mängida otsustati, oli projektijuhi sõnul see, et paljud on küsinud ja huvi tundnud, kas ja millal “Roosasid prille” veel näha saab.

“Oodatud on ka kõik need, kes tahavad meie etendust uuesti näha. Loodame, et ilm meid soosib, aga soovitame inimestel siiski soojalt riidesse panna,” lausus Viljaste.

Tema sõnul on väliprojektidele selleks aastaks punkt pandud, kuid üsna peatselt hakkab näitering ette valmistama uut lavastust, millega minna Saaremaa Rahvateatri ja Kuressaare Linnateatri korraldatavale harrastusteatrite festivalile, mis on seekord pühendatud Aadu Hindi loomingule. Alates sellest suvest kuulub Orissaare näitering ka Eesti harrastusteatrite liitu. “Selle üle on meil väga hea meel,” märkis Viljaste.

“Roosades prillides” mängivad Mihkel Mereäär, Enno Rahu, Helje Basihhina, Taimi Kirr, Ivar Viil, Aare Tiitma, Anneli Kaljuste, Ivika Laanet, Ardo Vahter ja Ene Üts. Heli ja valguse eest vastutab Igor Raadel, kohvi pakub Külli Preiler.
Etendust saab näha 26. septembril kell 15 ja 27. septembril kell 17. Pileteid müüakse enne algust kohapeal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 135 korda, sh täna 1)