Važinski loobus peatreeneri kohast (1)

Važinski loobus peatreeneri kohast

KESKENDUB SÖRVELE: Jan Važinski ise ütleb, et peatreeneri kohast loobumine lubab tal keskenduda rohkem JK Sörvele ja JK Saaremaale ning lõppkokkuvõttes võidab tehtud otsusest kogu klubi.

Aastaid Saaremaa jalgpalli esindusmeeskonna peatreeneri pingil istunud Jan Važinski loobus hooaja lõpuni juhtivast rollist meeskonna parema käekäigu huvides.

Kuna uuel õppeaastal suurenes veelgi nende FC Kuressaare mängijate hulk, kelle elupaigaks on töö või õpingutega seoses Tallinn, otsustas FC Kuressaare peatreener Jan Važinski nõupidamise järel klubi juhtkonnaga loovutada meeskonna peatreeneri rolli senisele abitreenerile ja Tallinna grupi treeninguid läbi viinud Sergei Zamogilnõile, kes seni täitis sel hooajal meeskonna teise treeneri rolli, edastas sõnumi FC Kuressaare pressiteenistus. Meeskonnasisene treenerivahetus jõustus 15. septembrist. Zamogilnõi on varem olnud Kuressaare peatreener 2002. aastal.

“Mõtlesin pikalt, sest on loomulik, et mina nagu iga teinegi treener tahan töötada võimalikult vastutusrikkal postil. Samal ajal tunnen nii suurt muret meeskonna käekäigu pärast, et otsustasin juhtkonnaga nõupidamise järel selle sammu siiski astuda. Sergei [Zamogilnõi] töötab igapäevaselt 95%-ga mängijatest, usaldan teda nagu iseennast ja arvan, et sellises olukorras on meeskonna juhtimine tema viimasel otsustaval meistrivõistluste neljandikul peatreeneri rollis olles kindlasti parem,” selgitas Jan Važinski ise.

Oma Saarele kinnitas Važinski, et tegu on igati normaalse otsusega, mis tuleb kasuks ka teistele FC Kuressaare klubidele. “Saan nüüd rohkem tegeleda duubelmeeskonna JK Sörvega ja JK Saaremaaga,” ütles ta.
FC Kuressaare on sel hooajal meistriliigas 27 mängust teeninud 18 punkti ja asub hetkel kaheksandal positsioonil. Viimati kaotati Tallinna FC Levadiale 0 : 8 ning järgmises kohtumises saavad taas kokku samad meeskonnad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 128 korda, sh täna 1)