Kuhu minna

Laupäev, 19. september

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Muhu, Piiri algusega kl 10 kutsuvad Külasema Kodukootud sügisfestivalile. Töötab rohenäppude vahetuspunkt, kuhu võib kaasa võtta kõike, mis ühele aiandushuvilisele vajalik: sibulaid, köögivilju, taimepuhmaid, samuti puuvilju ja saab vahetada kartuliseemet. Vaadatakse näitust “Sügislill daalia”. Hinnatakse kodusküpsetatud õunakooke, mida igaüks kodust kaasa toob. Moedemonstratsioon “Tere, sügis”. Saab osta loteriid, kus iga pilet võidab. Müüa võivad kõik, kellel midagi pakkuda. Töötab välikohvik. Kontserdi annab Külasema rahvas.
Veski trahteri hoov sügislaat (halva ilmaga siseruumis). Müüakse aia-, põllu- ja metsasaadusi, mahetooteid, sügisande, hoidiseid, mett, käsitööd ja ehteid, taaskasutatud tooteid, saadaval vahvad matkad ja metsapark, lambalihatooted ja veel palju põnevat, sügislaadale kohast. Samuti on avatud erinevad töötoad, kus on tegemist nii emal, isal kui lapsel. Tule kogu perega!

TANTS
Diva DJ Peeter Kukk.
Lucifer suletud.
Mönus Villem EÜE laulud. Ansambel Eesti.
Veski trahter rahvatantsijad Pihlakad.
Club Privilege musklipidu.

SPORT
Kuressaare linnastaadion kl 14 FC Kuressaare vs Tallinna FC Levadia. Pilet 25.–/ 10.–
Saaremaa golfikeskus Saaremaa Open 2009.
Kuressaare tervisepark Saaremaa duatlon. Info ja reg http://www.stamina.ee/triatlon .

Pühapäev, 20. september

KINO
Diva kl 16.35 ja kl 19.05 G. I. Joe: Kobra rünnak. Seiklusfilm. Alla 12-a mittesoovitatav. Pilet 50.–

ÜRITUS
Aavikute majamuuseum kl 16 24. Saaremaa kirjanduspäev. Seekord teemal Loodus saarte kirjanike loomingus. Saaremaa raamatuklubi liikmed loevad Debora Vaarandi, Ingel Taela, Almi Tugeva, Irma Järvesalu, Aira Kaalu, Enda Naabri, Ülo Tuuliku, Juhan Smuuli, Aleksander Suumani ja Heino Väli loomingut.
Kuressaare tervisepargi algus kl 12–14 Kuressaare rohevahetus. Lisaks taimede vahetamisele on hea aiandusalast nõu küsida ja infot vahetada. Taimetarkadest on kohal linna haljastus-spetsialist Katrin Reinhold ja aiandusagronoom Reena Smidt.

SPORT
Kuressaare linnastaadion kl 12 jalgpalli IV liiga: Saaremaa JK aaMeraaS vs Metropol Pärnu.
Loode tammik kl 13.30 Liikudes tervemaks: Jooks sügisesse. Oodatud ka tervisejooksjad, kõndijad. Distantsid 2,5 km ja 5 km.

Esmaspäev, 21. september

KINO
Diva kl 16.35 ja kl 19.05 G. I. Joe: Kobra rünnak. Pilet 50.–


Üleskutse

Kutsume puuetega inimesi oma loomingut tutvustama
Kui imeline on Looduse loometöö! On Sul kunagi tekkinud tahtmine ka ise midagi luua? Kui jah, siis on mul Sulle hea uudis – meis kõigis on peidus Looja, igaühes meist on midagi väärtuslikku, kaunist ja kordumatut. Avasta see miski ja lase see endast välja! Rõõmusta ja muuda sellega rikkamaks meie kõigi elu. Siruta Pegasusena tiivad ja lase meil nautida oma ande vilju! 

Novembris 2009 tähistab Saaremaa Puuetega Inimeste Koda oma 15. sünnipäeva. Muuhulgas on sel puhul plaanis korraldada puuetega inimeste omaloomingut tutvustav näitus, mille edukaks kordaminekuks julgustame kõiki puuetega inimesi sellel osalema. Ootame kõikvõimalikke kunstiteoseid – joonistusi, maale, fotosid jne.

Samas on väga teretulnud mistahes teemal proosa, luule või muusikateos, kirjutistest paremad avaldame SPIK-i ajalehes Saarekoda ja SPIK-i kodulehel. Spetsialistide poolt välja valitud parimad tööd saavad ka auhinna. 
Tööd võib ise kohale tuua või saata SPIK-i aadressil Pikk 39, 93812 Kuressaare või e-meilile saarekoda@hot.ee . Tähtaeg on 30. september 2009.

Doris Peucker

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)