UUS! Õppenõustamissüsteemi koordinaatoriks saab Maret Metsmaa

Kuressaare linnavalitsus kinnitas õppenõustamissüsteemi arendamise programmi koordinaatoriks Maret Metsmaa. Metsmaa asub tööle 12. oktoobrist.

Maret Metsmaa on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi algklasside õpetaja erialal ning töötanud Kärla lasteaia kasvataja ja juhatajana ning Kärla koolis algklasside õpetajana. Hetkel töötab Metsmaa Kuressaare politseijaoskonnas noorsoopolitseinikuna.

Õppenõustamissüsteemi piirkondliku koordinaatori ametikoha eesmärgiks on Euroopa Sotsiaalfondi poolt rahastatava programmi “Õppenõustamissüsteemi arendamine” elluviimine Saare maakonnas, ennetamaks õpilaste koolist väljalangevust ning suurendamaks noorte edasist toimetulekut ning konkurentsivõimet igapäevaelus ja tööturul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 97 korda, sh täna 1)