Esimesed Saaremaa noorte meistrivõistlused õhukitarris (1)

Kuressaare noortekeskuse noorte diskorite klubi korraldab sel reedel klubis Diva noorte stiilipeo “Rockstar”, kus toimuvad ka esimesed Saaremaa noorte meistrivõistlused õhukitarri mängimises.

Peo üks korraldajaid Sander Loel ütles Oma Saarele, et tegemist on omamoodi jätkuga eelmise aasta koolialguse stiilipeole “Kekatund”, mis tegijate arvates läks korda – rahvast oli saal täis ja vastukajad positiivsed.
“Tänavune stiilipidu tähendab seda, et noortel on võimalus muuta end kas Elviseks, Michael Jacksoniks või Madonnaks,” rääkis Loel, lisades, et parimatele kostüümidele ja stiilsematele staaridele on välja pandud ka auhinnad.

Õhukitarristide võistluse korraldamise idee said noored diskorid aga telerist ja netist nähtud maailmameistrivõistlustest. Võistlus on mõeldud kõigile, kes vähegi julgevad lavale astuda ja tahavad ennast tõelise staarina tunda.
Muusika pannakse mängima ja võistleja imiteerib kitarrimängimist. Loeli sõnul on žüriiks publik ning loomulikult saavad ka parimad õhukitarristid auhinnatud.

Stiilipeol “Rockstar” on diskoripuldi taga Sander Loel, õhtut juhib Siim Metsmaa. Lisaks neile kuulub korraldavasse toimkonda Taniel Vares. Kõik kolm poissi tegutsevad huvikeskuse noorte diskorite klubis, mis sündis 2007. aasta kevadel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)