“Unenägu” läheb rändama

Kuressaare Linnateater läheb 30. septembrist ringi rändama tänavu lavale jõudnud Aarne Mägi “Unenäoga”, mida plaanitakse mängida nii Paides, Raplas, Pärnu Endla teatri küünis, Kärdla ja Käina kultuurikeskuses kui ka Eesti Nukuteatris – kokku 11 etendust.

“”Unenägu” on selline lavastus, et seda peab pidevalt mängima,” tõdes Aarne Mägi, kes mängib ise ka üht peaosalist. “Seda seetõttu, et tükk rooste ei läheks. Iga kord peame kohal olema vähemalt tund aega enne etendust, et teha lauluproovi,” märkis ta.

Huvi Kuressaare Linnateatri “Unenäo” vastu paistab mandril olevat, sest kahele esimesele etendusele Paides on mõlemale müüdud juba üle 100 pileti. “Unenäo” esietendus oli 17. aprillil Kuressaare Linnateatris.
Teatritüki lavastas Aare Toika, lavakujunduse ja muusika autor on Kaspar Jancis. Lisaks Aarne Mägile löövad tükis kaasa Lee Trei, Jörgen Liik, Hannes Prikk ja Kaspar Jancis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)