Juhtkiri: Tark mees ei torma (5)

Juhtkiri: Tark mees ei torma

 

Linnavolikogu revisjonikomisjoni juht väidab, et volikogu esimehest SA nõukogu esimees, kes on ka SA alla kuuluva kooli direktor, ei lasknud tema juhitava volikogu revisjonikomisjoni SA-d revideerima. Volikogu esimees-nõukogu esimees-koolidirektor ütleb, et tema pole enda poolt juhitava volikogu revisjonikomisjonile enda juhitavat sihtasutust revideerida keelanud. Paras Kört-Pärtli särk pühapäeva hommikul.

Seda, et need asjad on Kuressaare linnas sassis, tunnistab ka riigikontroll. Lihtsalt kõrvaltvaatajale paistab säärane korraga mitmel toolil istumine veider. Teadupoolest tark mees ei torma ega ahnitse. Mööndusena tuleb antud juhtumi puhul kindlasti arvestada, et valimiste-eelne spurt on alanud ja eks ikka tahetakse üksteist veidi selle va haisvaga loopida. Kahju ainult, et sellised teemad tuuakse välja ainult valimiste eel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)