UUS! Noored tutvustavad Saaremaal keskkonnauurimusi

Saaremaa ühisgümnaasiumis toimub 25.-26. septembril traditsiooniline
GLOBE keskkonnaalaste uurimistööde konverents. Konverents avatakse reedel kell 12.30.

Eesti üldhariduskoolide 5.–12. klassi õpilased esitlevad GLOBE programmi raames koostatud keskkonnaproblemaatikat tutvustavaid õpilasuurimusi ja veebilehti. Samuti autasustatakse konverentsil selleaastase GLOBE uurimistööde konkursi võitjaid.

Konverents koondab ühtekokku 46 töid kirjutanud keskkonnateadlikult  mõtleva õpilase ning nende juhendajad. Kahe päeva vältel tutvutakse  üksteise uurimustega, kohtutakse keskkonnateadlastega ning GLOBE-tegevusele omaselt ka Kuressaare linna ja Saaremaaga.

Saare maakonnast osalevad konverentsil Saaremaa ühisgümnaasiumi, Kuressaare gümnasiumi ja Muhu põhikooli õpilased.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)