Kaabeltelevisioonist loobunu jäi üldse pildita (6)

Kuressaares elav Starmani klient ei mõista, miks firma keeldub pärast lepingu lõpetamist kaablit tavaantenni külge tagasi ühendamast, kirjutas Õhtuleht.

Kuressaares Aia tänavas elav Kristiina otsustas Starmani teenustest loobuda, kuna tema telepildi kvaliteet muutus üha hullemaks. Viimaks sai tal villand ja ta saatis Starmani peakorterisse avalduse lepingu lõpetamiseks.

Naise sõnul vastas ettevõte sellega, et ühtäkki kadus igasugune telepilt.
Kristiina lootis, et Starmani tehnikud, kes tema kaabli omal ajal korteriühistu antenni küljest lahti võtsid, selle sinna ka tagasi ühendavad, kuid Starmani klienditeenindusest vastati, et seda peab naine ise tegema.

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul põhjustas pildi ajutise halvenemise ülelevi, mis on Saaremaal igasuvine kuumade ilmadega kaasnev probleem. Selle tingivad naaberriikide telekanalid, mille liiga hea levi häirib kohalike jaamade vaatamist.

Kohustust vana antenniühendust taastada Starman endal ei näe, teatas Hartikainen.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)