Lihtne küsimus

Miks otsustasite investeerida Saaremaa Golfi?

Anne Merisalu: Minu jaoks on täna eelkõige tegemist raha paigutusega. Oma kodusaare patrioodina on mul hea meel, et leidsin investeerimisvõimaluse Saaremaal.
Näen, et Kuressaare golfiväljakul on suurepärane perspektiiv. Seda on kinnitanud mitmed minu tuttavad golfimängijad ja minu poeg, kes peab sellest mängust väga lugu.

Olen teadlik, et käesolev aasta, mis on Kuressaare golfiväljaku esimene täistegevusaasta, on komplitseeritud nii majanduse hetkeseisu kui ka käivitamisperioodi tõttu. On paratamatu, et sellisel ajal peavadki omanikud panustama firmasse nii aega kui ka muid ressursse. Loodan, et kaasaktsionärid jagavad minu veendumust väljaku perspektiivi ja võimaluste suhtes. Olgu ka öeldud, et ise ma veel ei mängi.

Üle 10% aktsiate omanikuna on mul loomulikult ka huvi ja valmisolek osaleda aktsiaseltsi strateegilises juhtimises. Sellekohase nõusoleku olen ka andnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)