Kuhu minna

Laupäev, 26. september

KINO
Divas kl 19.40 Kaks armukest. Romantiline draama. Pilet 50.–

ÜRITUS
Tornimäe rahvamajas Pöide valla sünnipäev: kl 12 sportimine kooli staadionil, küladevahelised võistlused rahvalikel aladel; kl 20 suur rahvapidu rahvamajas, tantsud ja mängud koos Maali-bändiga, kuulutatakse välja vallapäevad võitnud küla, “Vallaelu fotojäljes” preemiad, heakorrakonkursi tulemused, Pöide valla tunnuslause.
Kõljala külaplatsil kl 11 II õunalaat. Õunakoogivõistlus, laadaoksjon. Esinema on lubanud tulla näiteseltskond Vändra metsade vahelt, samuti rahvatantsijad Valjalast ning laulu- ja tantsuansambel Kuressaarest. Tegevust nii lastele kui ka täiskasvanutele.
Lustjala mängumaal kl 13–15 projekti “Oleme koos” sõbrapäeva üritus. Kavas tervitus ja projekti tutvustus, eneseabinippe vanematele, mängud lastele. Kontaktisikud: Katrin Karu 45 21 444; Tom Rüütel 53 925 725. Info: olemekoos@gmail.com .
Georg Ots Spa hotellis kl 11 selle aasta esimene üritus sarjast “Armastusega lastele”. Külas on Paul Oskar Soe. Paul Oskar on see lahe poiss, kes mängis peaosa populaarses lastefilmis “Ruudi”. Pilet75.– 

TEATER
Torgu puhkemajas kl 19 etendus Tuhalabida valitsus 1879 (Näitering Vändra metsast Pärnumaalt). Kestab 45 min. Pilet 25.– Etenduses lööb kaasa ka Torgu kooli endine õpilane Maarja Kask.

TANTS
Divas DJ Erkki Sarapuu (Power Hit Radio).
Lucifer suletud.
Mönusas Villemis Svips.
Club Privilege’is tantsupidu.

SPORT
Kuressaare kunstmuruväljakul kl 14 jalgpalli III liiga: Saaremaa JK vs. Rapla FC Flora.
Kuressaare spordikeskuses kl 19 korvpalli II liiga: Kuressaare SK Vesse vs. SK Altius.

Pühapäev, 27. september

KINO
Divas kl 17.20 ja kl 19.40 Kaks armukest. Pilet 50.–

SPORT
Kuressaare tervisepargis kl 12–14 “Liikudes tervemaks”: Südamejooks.
Kuressaare linnastaadionil kl 12 jalgpalli IV liiga: Saaremaa JK aaMeraaS vs. PSK Alexela.
Kuressaare spordikeskuses kl 12 korvpalli II liiga: Kuressaare SK Vesse vs. Kose SK.

Esmaspäev, 28. september

KINO
Divas kl 17.20 ja kl 19.40 Kaks armukest. Pilet 50.–

KONTSERT
Mustjala Anna kirikus kl 18 kontsert-jumalateenistus “15 aastat parvlaeva Estonia hukust”. Esinevad orelikunstnik professor Andres Uibo ja Mustjala muusikafestivali kunstiline juht tšellist Aare Tammesalu. Kavas: Eino Tambergi uudisteos tšellole, suurele trummile ja orelile; Johann Sebastian Bach; Arvo Pärt; Tõnu Kõrvits.

ÜRITUS
Toomalõuka rannas kl 19 mälestuslõke Estonia 15. Korraldajad Taritu rahvamaja ja Salava selts.


Ürituse eelinfo

Kihelkonnal avatakse pühapäeval, 27. septembril pärast kaheaastast restaureerimist taas kiriku kellatorn.

Torni restaureeris OÜ Rändmeister, töid finantseerisid kultuuriministeerium ja muinsuskaitseamet. 1638. a ehitatud kellatorn on ainulaadne kogu Eestis ja Baltimaades, kuna on ainus kirikust eraldi seisev säilinud kellatorn. Ehitustööde käigus sai kellatorn uue katuse.

Pühapäevane pidupäev algab kell 11 kiriku aastapäeva jumalateenistusega. Musitseerib gospelkoor Sarastus sõpruskogudusest Nokiast, jutlustab pastor Lauri Hirvonen. Pärast jumalateenistust koguneme kellatorni jalamile, kuhu on lubanud tulla ka kultuuriminister Laine Jänes.

Toimub mihklipäevaloterii. Loteriivõitudeks võib midagi huvitavat tuua eelnevalt pastoraati või ka pühapäeva hommikul alates kell 9-st rahvamajja. Pidulauda katma on oodatud iga kätepaar. Omalt poolt võib kaasa tuua võileibu või küpsetisi.

Lisainfo 45 46 558 (kantselei), 51 77 350 (Rene), 51 69 563 (Helje).
Tere tulemast kõigile!

Rene Reinsoo
Kihelkonna koguduse õpetaja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)