UUS! Meie Maa tõlgendas lugejatele kuulujutte (3)

Laupäevase Meie Maa uudise “Naine sattus Keskerakonna eest kandideerima vastu enda tahtmist” peakangelased Signe Elli ja Elo Naaber teatasid tänases ühispöördumises, et uudislugu oli suures osas kirjutaja vaba tõlgendus erinevatest kuulujuttudest.

“Mina panin allkirjad ankeetidele loomulikult ise ja pole seda ka ei ajakirjanikule ega kellelegi teisele eitanud. Paberite täitmise juures olid kolm inimest – lisaks minule veel Elo Naaber ja Miralda Matt. Kartus kandideerimisega kaasnevast vastutusest tekkis mõne aja pärast,” kirjutab Signe Elli täna Meie Maale, Oma Saarele ja portaalile Delfi.ee saadetud õiendis.

“Mina sain Signe kõhklusest kandideerida ainukese signaali kandidaatide fotografeerimise päeval. Selgitasin, et nüüd on hilja loobuda, sest vastavalt korrale saab end taandada kuni kolm päeva pärast nimekirjade esitamist valimiskomisjonile. See aeg oli möödas,” lisas Elo Naaber.

Nad lisavad pöördumise lõpetuseks, et on siiralt hämmingus, et neid tõmmati ajakirjanduslikku skandaali: “Kellele see vajalik oli ja kes sellest kasu lõikab? Lugejail on oluline teada, et meil vastastikku pretensioone ei ole. Pöördumise originaal koos allkirjadega asub Keskerakonna Kuressaare büroos.”

Meie Maa kirjutas laupäeval, et põgus kokkusaamine poliitikust sõbrannaga päädis sellega, et naine sattus eneselegi ootamatult kandideerima Keskerakonna nimekirjas Kuressaare linnavolikokku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 79 korda, sh täna 1)