Viimane Perepood sulgeb uksed

Mona Kaubandus OÜ sulgeb oktoobris Kuressaares Tallinna tn 21 asuva Perepoe, mis on tegutsenud ligemale 20 aastat.

“Kahjumis me veel ei ole, lihtsalt lõpetame ilusasti ära,” ütles Mona Kaubanduse omanik Arne Nook. Ta ütles, et väikestele kauplustele on suurte kaubanduskettidega konkureerimine väga raske, sest suurte kettide allahindlused on niivõrd tugevad. “Nii madalate hindadega kauplemine on väikepoodnikele mõeldamatu,” tõdes Nook, kelle sõnul on iga Kuressaares avatud kauplusekett Perepoelt ostjaid ära võtnud. “Aga see oli ka selge, et suured tulevad ja kindlasti nad väiksed välja suretavad,” lisas ta.

1992. aastal Kuressaares Tallinna tn 21 avatud Perepood oli esimene kauplus Perepoe ketis, kuhu parematel päevadel kuulus neli poodi. Eelnevalt on viimase kolme aasta jooksul suletud kolm Perepoe keti kauplust. Tallinna tn 21 asuva kaupluse sulgemise tõttu kaotab töö kolm inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 76 korda, sh täna 1)