Saare Leib tõi leivanädalaks turule uue leiva (9)

Saare Leib tõi leivanädalaks turule uue leiva

 

OÜ Saare Leib pagarid tegid järgmisel nädalal algava leivanädala puhul uue leiva, oma seni toodetutest kõige tumedama, millega loodetakse siinseid mandrimaa leiva sööjaid rohkem kohalikku leiba ostma meelitada.

Leivategijad on veendunud, et Saare tõmmu leib on kohalikest leibadest kõige tumedam. Veidi Saare Leiva populaarseimat leiba Borodinod meenutav leib ei ole tootjate sõnul aga nii happelise ega nii magusa maitsega kui Borodino.
Esimene partii Saare tõmmut leiba valmistati eile ning see jõuab Saaremaa tarbijate ühistu kauplustesse täna. Kaks nädalat leiva maitset timminud pagarid jäävad ootama tarbijatelt tagasisidet.

“Kunagi ei tea, mida tarbija teeb,” märkis Saare Leiva tootmisjuht Aare Heiberg. Ta tõi näite, et kui Saare vormileib turule toodi, arvati, et seda hakkavad sööma seni Borodinod eelistanud tarbijad, kuid tegelikult läksid Saare vormileiva peale rohkem üle peenleiva sööjad.
Nüüd loodetakse, et Saare tõmmu leib leiab koha nende inimeste laual, kes on seni mandril toodetud leiba söönud. Aare Heiberg lisas, et ebausk neid ei takista, sest uus toode on firma 13. leib.

Seoses leivanädalaga on Saare Leib varemgi uute toodetega välja tulnud. Eelmine aasta oli väike erand, kuid varasematel leivanädalatel on esitletud näiteks Saare vormileiba ja Saare sepikut.
Leivanädal on ettevõttele eriline aeg veel sellepoolest, et sel nädalal tutvub leiva valmistamise saladustega kümme koolilaste ekskursiooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 136 korda, sh täna 1)