Juhtkiri: Vana uus hingamine

Juhtkiri: Vana uus hingamine

 

Tänu kuldsete kätega töömeestele ja nende viitsimisele end aeganõudvale nokitsemisele pühendada on mõnigi tehnikaime uuele elule äratatud ja taaskasutamist leidnud. Nii on ka Valjalas, kus tublid mehed ajahambast puretud tuletõrjeauto üles vuntsisid ja uuesti töökorda seadsid.

Üldise tsentraliseerimise taustal, mil õnnetusest teavitamine ja abi saatmine käib Pärnu juhtimiskeskuse kaudu, on kohalike priitahtlike pritsimeeste ja komando olemasolu hädavajalik. Punase kuke ohjeldamisel on igal minutil kulla hind. Kohaliku komando ja kustutusauto olemasolu annab kindlust. Vana tuletõrjeauto aitas kord juba Valjalas ära hoida suurema põlengu. Seega on hajunud kahtlused auto vajalikkuses.

Omavalitsustel pole rahaga priisata. Seda tervitatavam on kohaliku valla toetus 20 000 krooni näol, mis remonditöödele kulus. Maksumaksja raha on läinud õigesse kohta ja õilsa eesmärgi nimel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)