Pudeli viina varas mõisteti tingimisi vangi

Kuressaare kohtumaja karistas pooleaastase vangistusega tingimisi meest, kes varastas Kuressaare Kaubaaidast pudeli viina väärtusega 149 krooni.

Oliver Adamson (24) on varem kriminaalkorras karistatud kahel korral, ka eelmistel kordadel pääses mees tingimisi ehk lubades rohkem kuritegusid katseajal mitte toime panna. Lisaks on Adamsoni arvel mitu väärtegu, mille eest on teda karistatud rahatrahvidega. Need on tasumata.

Nüüd sattus Adamson kohtu alla seetõttu, et oli 1. septembril varastanud Saaremaa tarbijate ühistule kuuluvast kauplusest Kaubaait ühe liitrise pudeli viina. Mehel tuleb STÜ-le hüvitada varastatu väärtus, lisaks peab ta maksma riigituludesse sundraha 3262 krooni ja kaitsjatasu 350 krooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)