Saaremaa Sügis 2009

Eelmisel nädalavahetusel toimunud laskmisvõistlus Saaremaa Sügis 2009 tõi Kuressaarde laskjaid üle Eesti.

3×20 lasku võitis Ljudmilla Kortšagina (KL MäLK) 561 punktiga, teine oli Ain Mälk samast klubist 559 punktiga ning kolmas parima saarlasena Margus Metshein 546 punktiga. Naistest järgnes Kortšaginale Alja Klinduhhova (KL MäLK) 544 punktiga ja saarlanna Kaia Kindlam 538 punktiga. Meestest oli Mälgu ja Metsheina järel kolmas Neeme Virveste (KNHK) 541 punktiga.

60 lasku lamades – parim oli Virveste 586 silmaga, järgnesid Muru ja Klinduhhova vastavalt 581 ja 580 punktiga. Meestest oli kolmas Matti Kanep (PV SKK) 574 silmaga. Naistest oli teine Ljudmilla Kortšagina 578 punktiga ning Maarja-Liisa Maasik Elvast 574 silmaga.

Turniiri võitis Kortšagina Tuuli Kübarsepa (Elva LK) ja Marek Tamme (Haapsalu LK) ees. Naistest oli kolmas Kaia Kindlam. Meestest oli teine Ain Muru ja kolmas Edik Kopelmann (KL MäLK).
Ühe lasu võistluses oli parim Margus Metshein.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 48 korda, sh täna 1)