Kuhu minna

Laupäev, 10. oktoober

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Mustjala rahvamaja õuel kl 10 Mustjala sügislaat. Müügil käsitööd, riidekaupa, tööstuskaupa, mett, liha, pagaritooteid, kosmeetikat, köögitarbeid jpm. Tule sinagi oma kaubaga laadale! Lastele põnevat tegevust. Toimub ka laadaloterii, kus iga pilet võidab. Info ja müüjate registreerimine tel 55 569 878. Õhtul kl 19 Mustjala rahvamajas Tornimäe näiteseltsi esituses Hendrik Lindepuu näidend “Memmed ja taadid”. Pilet 40.–
Valjala meierei saalis kl 10–14 kirbuturg. Kõik, mis sinul on üle, on kellelgi puudu… Tule ostma ja müüma. Müüja osalustasu 10 kr. Info tel 51 986 977, Anneli.
Saare maakonna keskraamatukogus kl 13 tuleb külla tuleb Onu Raivo, kes joonistab ning jutustab lastele ühe muinasjutu. Hiljem on lastel endal võimalus üheskoos kunsti teha, kommi süüa; töödest pannakse raamatukokku üles näitus. Lustiline üritus on tasuta.
Klubis Diva kl 19 leiab aset Kuressaare linna noortebändide ühine ülesastumine “Musaralli 2009”. Pidu põhikooli- ja gümnaasiumiealistele. Musitseerivad Ellips, The Werg, Eye for an Eye, Emergency Call. Pilet 25.–

TANTS
Divas Jägerralli 2009. DJ Ahto Kruusmann (raadio Uuno).
Mönusas Villemis Sunshine Company.
Club Privilege’is DJ Märt Rannamäe.

SPORT
Karujärvel lahtised Saaremaa MV ratta- ja ratsaorienteerumises. Start kl 13 tervisespordikeskuses. Registreerimine lõpeb pool tundi enne võistluse algust.
Kesk- ja Lääne-Saaremaa teedel 42. Saaremaa ralli.

Pühapäev, 11. oktoober

KINO
Divas kl 16.50 ja kl 18.55 Mängur. Põnevusfilm. Alla 14 a keelatud. Pilet 50.–

ÜRITUS
Püha kirikus kl 15 lõikustänupüha missa, kiriku kooriruumi remondijärgne avamine. Üle-eestilise leivanädala lõpetamine. Osalevad Eesti leivaliidu tegevdirektor Arnold Kimber ja president Neeme Raig. Uudseleiva õnnistamine. Laulab SÜG-i ansambel Mari Ausmehe juhatamisel.

SPORT
Saare maakonnas Päev tervisele terviserajal.
Kuressaare spordikeskuses Eesti I liiga võrkpall: Kuressaare VK Avos vs Paide/Türi/Väätsa SK.

Esmaspäev, 12. oktoober

KINO
Divas kl 16.50 ja kl 18.55 Mängur. Põnevusfilm. Pilet 50.–

SPORT
Orissaares II Saaremaa Tipa-Tapa jalgpalliturniir 2010.


Ürituse eelinfo

Neljapäeval, 15. oktoobril Kuressaare kultuurikeskuses kl 20 Jazz del Mar’i sügishooaja imeilus avalöök. Kontsert “Tunde kaja” (Echo of a feeling). Uus ja särav jazzitalent Kadri Voorand esitleb oma debüütplaati. Kadri Voorand – vokaal, Jussi Kannaste – saksofon, Jürmo Eespere – klahvpillid, Mihkel Mälgand – bass, Eno Kollom – trummid. Eelmise aasta Jazzkaarel pälvis Kadri Voorand Noore Jazzitalendi auhinna. Lauljatar on muusika keskel üles kasvanud ja heliloominguga hakkas ta praktiliselt tegelema niipea, kui ulatus klaverit mängima. Piletid Piletilevis eelmüügis 75.–/100.–; samal päeval 100.–/125.–; klubiliikmetele soodustused. Vt www.kultuurivara.ee .

Pühapäeval, 18. oktoobril Kuressaares Siioni kirikus kell 18 kontsert barokkaja muusikast. Kavas A. Vivaldi “Gloria”. Esitavad Ahrensburgi noorte sümfooniaorkester (Saksamaa), Kaarli kiriku kammerkoor (Tallinn), kammerkoorid Helin ja Eysysla ning segakoor Lyra (Kuressaare). Solistid Anu Hiiuväin, Anu Teppan, Anu Oks (Kuressaare). Dirigent Michael Klaue (Saksamaa). Kontsert on tasuta. Kõik on oodatud!

Esmaspäeval, 19. oktoobril Lümanda vanas vallamajas Pritsumeeste päev. Kl 12 lasteaia ja algklasside lastele: Nublu tuleb külla; kl 13 “Enne ja nüüd – tuli, sõber või vaenlane”: meenutame tulekustutamise ajalugu, räägime tuleohutusest ja tulekahjude ennetustööst, tuletõrjespordist Lümandas, avame tuletõrje-teemalise näituse, praktiline tegevus. Korraldajad Lümanda Muuseum MTÜ, päästeteenistus, Kihelkonna komando, Karala vabatahtlikud tuletõrjujad. 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)