Kaitseliidu malev plaanib tagalakeskust

Kaitseliidu Saaremaa malev soovib rajada Kuressaare ringtee äärde seni veel reformimata riigimaale oma tagalakeskuse. “Tagalakeskus on igal Kaitseliidu maleval. Seal on laod, autoparkla ja muud Kaitseliidu varustuse hoidmisega seotud rajatised,” ütles Oma Saarele kapten Ivar Jõesaar Kaitseliidu peastaabi avalike suhete osakonna ülema kohustes.

Kaitseliit pöördus tagalakeskuse küsimuses Kuressaare linna poole septembris ning linnavalitsuse ja Saaremaa maleva esindajate kohtumisel leiti, et asukoht linna piiril, hea ligipääsetavusega paigas on Kaitseliidule sobiv.

Abilinnapea Kalle Koov ütles, et Kaitseliit vajab oma tarbeks 8000 ruutmeetrit, ringtee äärse reformimata riigimaa kogupindala on aga ligi seitse hektarit.
Linn ise plaanib samasse piirkonda rajada oma tööstuspargi ning pöördus eelmisel nädalal keskkonnaministri poole sooviga saada maad munitsipaalomandisse.

Abilinnapea Koovi hinnangul oleks säärase tööstuspargi omamine Kuressaarde investeeringute ligitõmbamisel määrava tähtsusega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 36 korda, sh täna 1)