Täna on eelhääletamise viimane päev

Omavalitsuste volikogude valimiste eelhääletuse ja e-hääletuse käigus oli eile õhtuks oma hääle andnud 158.386 valijat, mis moodustab 14,5 protsenti nende üldarvust. Saare maakonnas oli eile õhtuks valimas käinud 7,6% valijatest.

Selle näitajaga oldi maakondade ja kahe suurema linna lõikes valimisaktiivsuselt üheksandal kohal. Kõige aktiivsemad olid eile õhtuks olnud Jõgevamaa valijad, kellest oli oma hääle andnud 11,1%.

Täna on eelhääletamise viimane päev, mil kõik valimisjaoskonnad on avatud kella 12-st kuni 20-ni. Samal ajal toimub ka hääletamine väljaspool elukohajärgset valimisjaoskonda, milleks on igas linnas ja vallas avatud vähemalt üks jaoskond. Elektrooniliselt saab hääletada täna õhtul kella kaheksani veebilehel www.valimised.ee.

18. oktoobril saab hääletada üksnes elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)