Kuhu minna

Laupäev, 17. oktoober

KINO
Diva suletud.

TANTS
Divas Bad Jam –100% RnB!
Mönusas Villemis In Mood.
Club Privilege’is kl 22–24 sissepääs tasuta. DJ Urmas Rämmal.
Vanas Konnas kl 22 karaokeklubi.

ÜRITUS
Orissaare kultuurimajas kl 17.30 Orissaare mõttetalgud. Vaadatakse koos üle Maasi maalinna, kooli, spordihoone kohta saadetud ettepanekud, valitakse välja peamised arengusuunad ja kavandatakse tegevus. Tule kindlasti kohale ja kutsu kaasa teisi inimesi, kellele Orissaare areng võiks korda minna.
Valjala rahvamajas kl 20 sügispidu. Õhtu külaline Küla Karla. DJ Elari mängib retrostiilis tantsumuusikat. Riietus 70.–90-ndate stiilis. Pääse eelmüügist 70 kr, kohapeal 100 kr. Info tel 45 49 599, 52 09 096.
Vanatoa turismitalus Muhus kl 21 Pärnu Poiste plaadiesitlustuur Kitselugu.
Taritu koolimajas kl 14 mõttetalgud. Pärast seda algab Pingviinide paraad üheaegselt Lahetaguse Hiiemäelt ja Toomalõuka Liukivi juurest. Paraad jõuab Lahhentagge Hofi väravasse kl 17. Oodatud on nii noored kui ka vanad. Kontakt Anne Oeselg, tel 56 220 398 või oeselga@hot.ee .

SPORT
Kuressaare linnastaadionil kl 14 Eesti meistriliiga jalgpall: FC Kuressaare vs. JK Sillamäe Kalev. Vaheajal kl 14.50 linnapeakandidaatide Kalle Laaneti, Urve Tiiduse ja Toomas Takkise oskuste proovimine jalgpalli penaltilöömises.
Saare maakonnas kl 14.36 Saaremaa Kolme Päeva jooks. Info tel 50 94 988.
Kuressaare lauatenniseklubi Tops mängusaalides XII LTK Tops lahtised oktoobriturniirid lauatennises. Kavas meeste ja naiste üksikmäng. Meeste turniir algab kl 11, naised alustavad kl 16. Osavõtumaks. Täpsem info tel 56 657 866.
Kuressaare tennisekeskuses kl 12 tenniseklubi Sinnet meeste GP.
Orissaare spordihoones kl 11 tennise näidistreening. Treener Rene Bush. Oodatud on kõik huvilised.

Pühapäev, 18. oktoober

KINO
Divas kl 18.05 ja kl 20 Lõpp-punkt 4. Õudusfilm. Alla 14-a keelatud. Pilet 50.– 

KONTSERT
Kuressaare Siioni kirikus kell 18 kontsert barokiajastu muusikast. Kavas A. Vivaldi “Gloria”. Esitavad Ahrensburgi noorte sümfooniaorkester (Saksamaa), Kaarli kiriku kammerkoor (Tallinn), kammerkoorid Helin ja Eysysla ning segakoor Lyra (Kuressaare). Solistid Anu Hiiuväin, Anu Teppan, Anu Oks (Kuressaare). Dirigent Michael Klaue (Saksamaa). Kontsert on tasuta.

SPORT
Kuressaare tennisekeskuses kl 10 tenniseklubi Sinnet meeste GP.
Saare maakonnas kl 14.36 Saaremaa Kolme Päeva jooks. Info tel 50 94 988.
Kuressaare lauatenniseklubi Tops mängusaalides kl 10 II matškohtumine lauatennises Koeru spordiklubi ja LTK Tops vahel. Oodatakse aktiivset kaasaelamist.
Salme staadionil kl 14 Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste II liiga kohtumine Sõrve JK – Võru JK.

Esmaspäev, 19. oktoober

KINO
Divas kl 20 Lõpp-punkt 4. Õudusfilm. Pilet 50.–

ÜRITUS
Lümanda vanas vallamajas pritsumeeste päev. Kl 12 lasteaia- ja algklasside lastele: Nublu tuleb külla; kl 13 “Enne ja nüüd – tuli, sõber või vaenlane?”, meenutame tulekustutamise ajalugu, räägime tuleohutusest ja tulekahjude ennetustööst, tuletõrjespordist Lümandas, avame tuletõrjeteemalise näituse, praktiline tegevus. Korraldajad Lümanda Muuseum MTÜ, päästeteenistus, Kihelkonna komando, Karala vabatahtlikud tuletõrjujad. 


Ürituse eelinfo

26.–29. oktoobril koolivaheajal kl 10–17 toimuvad Lustjala mängumaal 1.–3. klassi lastele tegevustoad. Õpitakse lihtsaid nippe: poistele puutöös (juh Tiit Lind) ja tüdrukutele õpetab õmblemist Liia Aavik. Vaheaegadel batuudid, lauatennis, koroona jt. mängud. Lõunasöök päevakeskuses. Info ja vajalik eelregistreerimine: tel 45 21 444, Lustjala mängumaa Kuressaare Kuursaalis, Lossipark 1.

Teisipäeval, 22. oktoobril Valjala rahvamajas kl 19.30 H. Lindepuu Memmed ja taadid. Lavastaja Ingla Leis. Mängivad Urve Sepp, Helle Maidla, Anne Kallus, Lilli Lootus, Helje Basihhina, Aare Tiitma, Ivar Viil, Enno Rahu ja Aser Nenn. Valgus Marko Maaste, etendust juhib Lea Peet. Pilet 40.–

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)