LTK Tops võistlushooaeg algas viie turniiriga

Kuressaare lauatenniseklubi Tops 2009–2010 võistlushooaeg algas 2. oktoobril. Viieteist päeva jooksul jõudsid Topsi lauatennisemängijad osaleda koguni viiel erineval pinksiturniiril nii kodusaarel kui ka mandrimaal.

2. oktoobril toimus traditsiooniline lahtine turniir segapaarismängus, mis oli kavas üheksandat aastat. Parimaks segapaariks osutus Siisike Lehtsi – Rainer Soon, kes jätsid paari Tiia Müürisepp – Veljo Väljakivi seekord teisele kohale (omavaheline mäng 3 : 2). Kolmandaks platseerusid Ulvi Ingalt – Kaljo Väljakivi (kõik LTK Tops). Kokku osales 6 segapaari.

10. oktoobril võisteldi Pärnumaal Paikusel, kus toimus Pärnu LTK Vint-90 korraldatud Pärnu XXX karikasarja esimene etapp. Klubi parima koha eest hoolitses Heiki Sullakatko, kes rahvusvahelise taustaga tugeva tasemega turniiril saavutas 62 võistleja hulgas igati korraliku 33. koha. Talle järgnesid Tiia Müürisepp (36.), Aare Lehtsi (41.) ja Siisike Lehtsi (51. koht).

17. oktoobril toimus Kuressaare LTK Tops XII lahtine Oktoobriturniir meeste üksikmängus. Kaheteistkümne võistleja hulgas osutus parimaks Kaspar Kruusalu Koeru spordiklubist, kes sai eelmisel hooajal eelpool mainitud Pärnu karikasarjas ainsal osaletud etapil kõrge 12. koha. Teise koha saavutas viimastel hooaegadel tõsiselt harjutanud Kaljo Väljakivi (LTK Tops). Kolmanda kohaga leppis eelmisel korral võidutsenud Veljo Väljakivi (LTK Tops).

Paljukordne Oktoobriturniiride võitja Rainer Soon pidi leppima neljanda kohaga. Tal nappis ka sportlikku õnne, sest koguni kolmel korral kaotas ta tulemusega 2 : 3 Kaljo Väljakivile, Gunnar Usinale ja ka hilisemale võitjale Kaspar Kruusalule. Turniiri kõrget taset näitas ka see, et Saarte mängudel võistelnud Heiki Sullakatko pidi leppima viienda kohaga, kusjuures Heiki oli ainus, kes suutis hilisema turniiri võitja tulemusega 3 : 1 alistada.

Sama päeva pärastlõunal toimus Kuressaare LTK Tops XII lahtine Oktoobriturniir naiste üksikmängus. Esikoha võitis Tiia Müürisepp, talle järgnesid Siisike Lehtsi ja Merle Poopuu (kõik LTK Tops). Kokku osales 8 naismängijat, neist kolm mandrimaalt.

Algselt 18. oktoobril toimuma pidanud III matškohtumine Koeru spordiklubi ja Kuressaare LTK Tops võistkondade vahel leidis korraldajatest mitteolenevatel põhjustel aset 17. oktoobri õhtul. Võisteldi neljal laual, millele lisandusid kaks meespaarismängu ja segapaarismäng.

Üksikmängud andsid Topsile edu 10 : 6, paarismängud lõppesid samuti 2 : 1 Topsi kasuks ja nii suutis koduklubi kolmanda matškohtumise üldvõidu seekord üldskooriga 12 : 7 koju jätta. Kohtumiste seis on samuti 2 : 1 Topsi kasuks. Koeru spordiklubi parimad mängijad olid vastavalt Silver Kruusalu, Kaspar Kruusalu ja Urmas Virves. Kuressaare võistkonna mängijad järjestusid nii: 1. Veljo Väljakivi, 2. Heiki Sullakatko 3.–4. Rainer Soon ja Kaljo Väljakivi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)