Kadri Voorandi tundeloitsud

Kadri Voorandi tundeloitsud

KURESSAARE JAZZISÜGIS ON ALANUD: Avakontserdil lummas publikut oma tundelaulude ja improvisatsioonioskusega noor jazzitalent Kadri Voorand.

Kuressaare Jazz del Mar alustas 15. oktoobril oma kolmandat hooaega särtsaka ja särava noore jazzlauljatari Kadri Voorandi kontserdiga “Tunde lainel”.

Sama nime kannab mullu Jazzkaarel aasta noore jazzitalendi auhinna pälvinud Kadri värske debüütplaat, mille lugusid laulja koos oma muusikutega – klaveril Jürmo Eespere, saksofonil Jussi Kannaste, löökriistadel Eno Kollom ja kontrabassil Mihkel Mälgand – neljapäeval Kuressaare publikule tutvustas. Kõlasid ka mõned verivärsked lood, mida esimest korda kuulsid saarlastest jazzisõbrad.

Kuna kontserdi teema oli “Tunde lainel”, siis tunnetest Kadri Voorand lauliski: muidugi armastusest, nii- ja teistsugusest, aga ka tahtmistest, mida iga kord ei saa, trambi või jalgu vastu maad; tundeist, mis valdavad hinge suveööl; tantsimisest kas või oma pilli järgi, kui teisiti võimalik pole jne, jne. Noore laulja ja laulude looja huvitav hääl ja selle julge kasutus ning omapärane esinemismaneer paistis Kuressaare publikule meeldivat. Rahvast oli rohkesti ja aplaus soe.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 94 korda, sh täna 1)