UUS! Saare Turundusühing tutvustas turu tulevikuvisiooni (10)

MTÜ Saare Turundusühingu esindajad tutvustasid täna Kuressaare abilinnapeale Kalle Koovile ühingu visiooni Kuressaare turu tuleviku kohta.

Arutelul jäi kõlama, et linna turg peaks arenema kohaks, mis kauplemise kõrval omaks ka ühiskondlikku ja kultuurilist funktsiooni. MTÜ visiooni kohaselt toimuks tulevikus kauplemine turuhoone taga asuval osal, keskplatsilikumat ehk kultuurilis-ühiskondlikku funktsiooni täidaks aga hoone esine ala.

Abilinnapea Kalle Koov ütles, et linn toetab turu aktiivsemat kasutamist. Tema sõnul kujundatakse lähitulevikus seisukohad, kuidas ja millistel tingimustel peaks toimuma Kuressaare turu edasine majandamine.

Leping turu senise rentnikuga lõppeb käesoleva aasta 31. detsembril.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)